Over MEDE

Resultaat door verbinding

MEDE is hét advies- en trainingsbureau op het gebied van ontwikkeling van medezeggenschap, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden.

Afbeelding voor Resultaat door verbinding
Afbeelding voor Resultaat door verbinding

We werken alleen met mensen die echt weten waar ze het over hebben. Daarom hebben onze trainers en adviseurs gemiddeld  20 jaar ervaring in huis. Op deze manier weet je zeker dat je bij MEDE altijd praat met een expert.

Nico Siffels adviseur MEDE
Annette Tas trainer en coach MEDE
Afbeelding voor

Hoe we dit doen

Onze kernwaarden zijn leidend in alles wat we doen: betrokken, flexibel, resultaatgericht, co-creatie en haalbare én uitdagende voorstellen.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
betrokken, flexibel en resultaatgericht

We staan direct naast jullie, schakelen snel mee met jullie context en focussen op concrete, haalbare resultaten.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
co-creatie

We werken nauw met jullie samen. We komen samen tot een opzet, aanpak. We toetsen of het ook echt voor jullie werkt, bij jullie past.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
haalbare én uitdagende voorstellen

We dagen jullie uit om uit jullie comfortzone te komen. Onze voorstellen zijn wel altijd haalbaar: de grootst mogelijke kleine stap!

Afbeelding voor Hoe we dit doen
we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Wij zijn betrouwbaar in onze afspraken en altijd aanspreekbaar.

Onze klanten

Met meer dan 300 tevreden klanten is MEDE een partij van kwaliteit en effectiviteit. Van middelgrote tot grote organisaties, we zijn ook trots op de goede reviews die we ontvangen.

Onze partners

MEDE werkt graag samen met andere partners die iets toevoegen wat wij niet hebben of die aansluiten bij onze manier van werken.