Annette Tas

Afbeelding voor Annette Tas

Over Annette

Al sinds mijn studie houdt de betrokkenheid van medewerkers bij hun werk en organisatie mij geboeid. Voor een werknemer is werk een belangrijk onderdeel van zijn of haar leven: je kunt er geïnspireerd mee zijn maar ook ziek van raken.  De invloed op je werk en je organisatie is een wezenlijk onderdeel van je werk. Ongemerkt doe je dat elke dag. En een lidmaatschap van een ondernemingsraad kan hier verder invulling aan geven. Ik heb de afgelopen jaren veel plezier en voldoening uit mijn werk gehaald in het ondersteunen van OR-teams en OR-leden in de ontwikkeling van hun OR-werk en hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast begeleid ik ook teams in organisaties en coach ik professionals in hun rol en functie.

Mijn aanpak is ontwikkelingsgericht, doelgericht en concreet, mijn stijl is persoonlijk, direct en diplomatiek. Ik onderhoud met veel van mijn klanten een langdurige relatie, waarbij we steeds kijken wat op dat moment het beste is om in te zetten. En dat kan ook zijn dat een van mijn collega’s wordt ingezet op zijn of haar expertise. Mijn expertises zijn leerplannen, online- en blended-learning, teamontwikkeling, individuele- en teamcoaching, achterbancommunicatie nieuwe stijl en interventies in lastige situaties.  En daarnaast ben ik ook gecertifiteerd TMA-professional.

Expertise
  • Teamtrainer
  • Gecertificeerd coach
  • Gecertificeerd TMA-professional
  • Digitale leeromgevingen
  • Geaccrediteerd Belbin-teamrolprofessional

Wat klanten zeggen

“Annette weet de materie tijdens trainingen helder en duidelijk uit te leggen en creëert structuur in zaken. Ze is voor ons allen toegankelijk en benaderbaar. Annette weet ons altijd te helpen en, in geval van, door te verwijzen naar een van haar collega’s en volgt alles altijd keurig met ons op.”

“Annette is als coach een aandachtige luisteraar. Ze hoort dat wat van belang is voor je ontwikkeling. Ze weet zaken in een nieuw perspectief te plaatsten en te vertalen naar nodige actiepunten.”

“Annette weet een grote groep bij de les te houden en ze zorgt ervoor dat alle deelnemers hun zegje kunnen doen. Ze is een kei in het creëren van teamspirit.  ” Alette Krijgsman, voorzitter OR Henkel

Afbeelding voor Annette Tas

Neem contact op met Annette

Telefoonnummer
06 – 527 27 533
E-mailadres
atas@mede.nl
LinkedIn-profiel

Ben je er nog niet uit?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om uit te zoeken of MEDE de geschikte partij is voor jouw probleem. We raden je daarom aan contact met ons op te nemen.

Marcel Daems trainer MEDE
Nico Siffels adviseur MEDE
Richard Priem trainer en directeur MEDE
Annette Tas trainer en coach MEDE