Inschrijving MEDE Summer School 2024

Ons kantoor

Ons kantoor: Nico Siffels, Saskia de Schutter en Rieneke Schouwenaar

Adresgegevens
Pr. Maximalaan 8
3708 ZV Zeist

Contactgegevens
030 - 637 12 42
info@mede.nl

Schrijf je hieronder in voor onze Summer School actie: fris je kennis op met de e-learningmodule “Introductie in de OR/WOR”.

 

 

Aanbieding tijdens de zomermaanden voor de hele OR voor € 450,-

 

Leer de MEDE Academie kennen tegen een introductieprijs. Deze zomer kun je je kennis opfrissen over de WOR! Je krijgt de maanden juli en augustus met alle OR-leden toegang tot de vernieuwde en verbeterde module “Introductie in de OR en WOR” voor €450,00.  Deze module kent een afwisselende opbouw met uitleg, video’s, oefeningen en tests. Je kunt het in je eigen tempo en op je eigen moment doornemen en je ontvangt als je alles doorloopt een certificaat.

 

De e-learning hebben we nu al bij 150 deelnemers tot volle tevredenheid (gemiddeld 8,5 score), in gebruik.

 

*Normale prijs: € 150,– per persoon of 10% van de kosten van een tweedaagse maatwerktraining.
prijzen zijn exclusief BTW en per OR.

 

 

Hieronder schrijf je je in als contactpersoon van de OR. Wij sturen een formulier waarop de OR-leden kunnen worden aangemeld. Zij krijgen op 1 juli een uitnodiging en kunnen tot 31 augustus de module doornemen.

  • Onze OR wil graag gebruik maken van de MEDE Summer School actie: e-learning Introductie in de OR/WOR (voor nieuwe OR-leden of ter opfrissing van zittende OR-leden. Na aanmelding ontvang ik een excelbestand waar ik de gegevens van de OR-leden toevoeg die nodig zijn voor toegang tot de MEDE-academie.
  • Eventuele extra factuurinformatie zoals kenmerk of ordernummer.
  • Sectie-einde