Teamcoaching

Van een groep individuen naar een goed en prettig werkend team

Ken je dat: samen een klus moeten en willen klaren en stranden in onderling onbegrip of  tegenwerkingen? Of voor een moeilijke opgave staan met een team dat elkaar nauwelijks kent?

Deze en nog heel veel meer andere vragen van teams  pakken wij al jarenlang op, met als resultaat dat de klus wordt geklaard en het team groeit naar een effectieve en prettige samenwerking.

Afbeelding voor Teamcoaching
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

Kennis binnen het vakgebied

Aanvullende diensten

Met teams die voor een concrete klus staan, maken wij een praktische en hands-on aanpak en gaan we direct aan de slag. In korte sessies (als dat passend is tijdens reguliere teambijeenkomsten) worden verschillende tools ingezet om het team beter te laten functioneren en stappen te zetten om de klus te klaren.

Teams die aandacht hebben voor zowel de teamontwikkeling als de ontwikkeling van de individuen in het team gebruiken we de TMA Talent en Motivatie Analyse. Dit instrument helpt om de teamleden inzicht te geven in de eigen talenten en die van de ander. Door gebruik te maken van de diversiteit in het team, kan de juiste persoon voor de juiste taak worden ingezet. Daarmee bouwt het team een goede basis voor een effectieve en prettige samenwerking.

Met teams die een probleem ervaren in de samenwerking maken wij een aanpak met aandacht voor alle teamleden, gericht op het verbeteren van de relatie, het elimineren van de drempels en valkuilen en aansluiten en uitbreiden van de kracht van het team en de teamleden.

Waar we dit al eerder hebben gedaan

Inmiddels hebben wij samen al honderden team geholpen met hun ontwikkeling van team en taak. Zowel ondernemingsraden als professionele teams uit alle sectoren weten ons te vinden.

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.