Opleidingsplan

Het combineren van lange- en korte termijn ontwikkeldoelen

Een opleidingsplan heeft als doel om meerwaarde te halen uit de manier waarop je de opleidingsactiviteiten organiseert. Het resultaat is meer dan de som van de afzonderlijke bijeenkomsten. MEDE levert de expertise om samen met jullie een opleidingsplan te creëren met korte- en lange termijn ontwikkeldoelen. Vele organisaties gingen jullie voor door planmatig de medezeggenschap meerdere jaren achter elkaar te ontwikkelen met als resultaat een enorme professionele groei van medezeggenschap.

Afbeelding voor Opleidingsplan
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

Samen werken aan planmatig ontwikkelen van medezeggenschap

Een professioneel opleidingsplan bevat:

  • Een goede planning: een logische volgorde in de activiteiten en het versterken van het leereffect door slimme combinaties van individueel-, groeps- en organisatie-breed leren.
  • Een opbouwend karakter: voortbouwen op de resultaten van eerdere trainingen, de ontwikkeling van teams en van OR-leden goed borgen en die op het juiste moment een volgende stap laten zetten.
  • Een resultaatgerichte aanpak: onderzoeken wat er in de praktijk gedaan wordt met de resultaten en aan de hand van de praktijkbevindingen, de opleidingsactiviteiten actualiseren.
  • Een eenduidige werkwijze: aandacht voor dwarsverbanden; zorgen dat er meerwaarde ontstaat in de samenwerking tussen meerdere ondernemingsraden en bijvoorbeeld een COR.
  • Oog voor de combinatie van korte slagen maken in een training en de lange termijn-doelen.

MEDE: resultaat door verbinding

Onze opleidingsadviseurs en trainers werken samen met OR-leden, directie, HR, management en teams in een organisatie om er voor te zorgen dat de ontwikkeling van medezeggenschap goed verankerd is. Opleidingsactiviteiten worden dan ook niet alleen door MEDE verzorgd, maar juist in samenwerking met medewerkers uit de organisatie vanuit hun specifieke expertise. Er ontstaat op deze wijze een samenwerking die leidt tot effectief leren waarbij de context van jullie als opdrachtgever centraal staat en MEDE toevoegt wat nodig is.

Bekijk ook eens:

Waar we dit al eerder hebben gedaan

We hebben voor meerdere klanten mooie opleidingsplannen mogen maken.

Onze experts

U kunt bij een van de volgende opleidingsadviseurs terecht:

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.