Maatwerktraining

Jullie specifieke context en leerdoelen vormen de basis

MEDE-trainers helpen om jullie leervraag scherp te formuleren en op een resultaatgerichte wijze te vertalen naar een aanpak voor een training of een leertraject. Dit doen wij door ons te verdiepen in jullie specifieke situatie. Wij voeren een intakegesprek met de OR of een delegatie daarvan en stellen gezamenlijk vast welke leerdoelen centraal staan in de training. De MEDE-trainer stelt een conceptprogramma op die wordt doorgenomen met (een delegatie van) de OR. Op deze wijze creëren wij een ‘maatwerkpak’ voor jullie. Als geen ander beschikken onze trainers over de professionaliteit om rekening te houden met de actualiteit bij jullie als opdrachtgever en aanpassingen te doen in het programma waar nodig, zelfs tijdens de training.

Afbeelding voor Maatwerktraining
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

MEDE gaat verder dan de standaard

Onze missie is ‘resultaat door verbinding’. Dit vertaalt zich concreet in onze interesse naar de omgeving van de OR. Contact met de omgeving van de OR is voor MEDE dan ook vanzelfsprekend, bijvoorbeeld directie, HR en management. Op deze wijze dragen wij bij aan een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van medezeggenschap binnen een organisatie.

Flexibiliteit in leervorm

MEDE beschikt over een arsenaal aan (creatieve) moderne leervormen. We bieden naast de face tot face training op locatie ook zelf ontwikkelde e-learning modules aan. Deze combineren wij vaak met de live trainingen omdat dit voor een krachtige wijze van leren en voorbereiden zorgt. Dit noemen wij blended learning.  

Kijk ook eens verder naar:

Waar we dit al eerder hebben gedaan

Hieronder een paar voorbeelden van onze maatwerktrainingen.

Onze experts

Onze trainers staan voor jullie klaar!

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.