Leergangen Ambtelijk Secretarissen

Voor de medezeggenschapsprofessionals

MEDE traint en coacht medezeggenschapsprofessionals, of zoals deze rol en functie meestal genoemd wordt: ambtelijk secretaris. Een bijzondere rol die op verschillende niveaus beoefend kan worden.

De MEDE Leergangen voor de Ambtelijk Secretaris op niveau A, B en C zijn al jarenlang gecertificeerd door VASMO

Afbeelding voor Leergangen Ambtelijk Secretarissen
Afbeelding voor Leergangen Ambtelijk Secretarissen
Afbeelding voor Leergangen Ambtelijk Secretarissen
Hulp nodig?

Saskia kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

MEDE hanteert daarvoor de competen­tieprofie­len van VASMO als lei­draad voor het toet­sen van de cursusinhoud. Neem voor meer informatie over de Leergangen en de competentieprofielen contact met ons op.

Alle leergangen bevatten een aantal gespreide trainingsdagen, met huiswerkopdrachten die op de eigen praktijk toepasbaar zijn. De trainer houdt tussendoor ook contact met de cursisten om de voortgang goed af te stemmen.

Bij onze leergangen bieden we aan de deelnemers ook de mogelijkheid aan voor een TMA, een Talent- en Motivatieanalyse, een instrument dat goed gebruikt kan worden voor persoonlijke ontwikkeling op langere termijn.

Daarnaast bouwen we de toepassing van blended learning (combinatie van trainingsdagen en een digitale leeromgeving) verder uit.

Voorjaar 2021: Wanneer (een deel van) de leergangen niet live kunnen plaatsvinden ivm maatregelen vanuit de overheid en RIVM, wordt (een deel van) de leergang omgezet in digitale bijeenkomsten middels Zoom.

Waar we dit al eerder hebben gedaan

Mede heeft aan de wieg gestaan van de VASMO-gecertificeerde leergangen voor ambtelijk secretarissen. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in tevreden klanten.

Onze experts

Richard Priem stond aan de wieg van de MEDE-leergangen ambtelijk secretarissen. Naast Richard, verzorgen Annette Tas en Marcel Daems de leergangen. Dat doen we in samenwerking met Stephany Linthorst van sl-Impact.

Saskia de Schutter trainer MEDE

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Saskia staat als adviseur voor je klaar. Ze beantwoordt graag jouw vragen.