Leergangen Ambtelijk Secretarissen

Voor de medezeggenschapsprofessionals

MEDE traint en coacht medezeggenschapsprofessionals, of zoals deze rol en functie meestal genoemd wordt: ambtelijk secretaris. Een bijzondere rol die op verschillende niveaus beoefend kan worden.

De MEDE Leergangen voor de Ambtelijk Secretaris op niveau A, B en C zijn al jarenlang gecertificeerd door VASMO

Afbeelding voor Leergangen Ambtelijk Secretarissen
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

MEDE hanteert daarvoor de competen­tieprofie­len van VASMO als lei­draad voor het toet­sen van de cursusinhoud. Neem voor meer informatie over de Leergangen en de competentieprofielen contact met ons op.

Alle leergangen bevatten een aantal gespreide trainingsdagen, met huiswerkopdrachten die op de eigen praktijk toepasbaar zijn. De trainer houdt tussendoor ook contact met de cursisten om de voortgang goed af te stemmen.

Bij onze leergangen bieden we aan de deelnemers ook de mogelijkheid aan voor een TMA, een Talent- en Motivatieanalyse, een instrument dat goed gebruikt kan worden voor persoonlijke ontwikkeling op langere termijn.

De meeste leergangen zijn nu ook in blended learning -vorm (combinatie van [soms ook online-]trainingssessies en een digitale leeromgeving) beschikbaar.

Waar we dit al eerder hebben gedaan

Mede heeft aan de wieg gestaan van de VASMO-gecertificeerde leergangen voor ambtelijk secretarissen. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in tevreden klanten.

Onze experts

Richard Priem stond aan de wieg van de MEDE-leergangen ambtelijk secretarissen. Naast Richard, verzorgen Annette Tas en Marcel Daems de leergangen.

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.