Internationalisering

Afbeelding voor Internationalisering
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

Ingrijpend besluit

Of als er veranderingstrajecten in gang gezet zijn, waarop je moeilijk greep krijgt. Omdat het organisch verloopt, omdat het te veel theorie blijft of omdat het op de werkvloer helemaal verkeerd dreigt uit te pakken.  Ook in zo’n geval is extra denkkracht handig, om de samenhang te zien en de eigen rol in het proces goed waar te maken.

Organisch veranderen

Bijvoorbeeld als er ingrijpende besluiten moeten worden genomen, dan is het fijn om iemand in te schakelen die meedenkt, de grote lijnen ziet, en die helpt om op tijd de juiste besluiten te nemen en de juiste dingen te gaan doen.

Vlot trekken

Maar ook als je zelf iets in beweging wil brengen, maar je initiatief vastloopt in een taai web van bijkomende omstandigheden of een gebrek aan enthousiasme. Dan helpt het als iemand je helpt om niet alleen gelijk te hebben, maar het ook te krijgen.

Als het spannend wordt

En soms, maar hopelijk niet te vaak, als het nodig is om door te zetten. Om te gaan staan voor je principes. Als er echt een onredelijk besluit wordt genomen, of als de governance principes in het geding zijn. Dan helpt het iemand mee te laten denken over de strategie. Hoe gaan we de organisatie behoeden voor zo’n slecht besluit?

Onze expertise

Et quidem faciunt, ut ipsi auctori huius disciplinae placet: constituam, quid sit sentiri haec putat, ut de quo voluptas assumenda est, necesse est, necesse est, qui in armatum hostem impetum fecisse aut voluptates.

Onze casussen

We hebben een prachtige lijst van vraagstukken waar we bij betrokken mochten worden. Hieronder een aantal voorbeelden van ons advieswerk.

Onze adviseurs

We hebben een fijne groep adviseurs in huis, die van alle markten thuis zijn. Bedrijfskundig, strategisch, juridisch enzovoorts.

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.