Inspiratiedag MZ-professionals

Jaarlijks terugkerend event

MEDE heeft inmiddels een jaarlijkse traditie om in september een inspiratiemoment aan te bieden aan zijn relaties. Deze is voor MZ-professionals: ambtelijk secretarissen, en adviseurs medezeggenschap. Maar ze mogen ook hun voorzitter of ander DB-lid meenemen! Elk jaar kiezen we, afgestemd met een aantal medezeggenschapsprofessionals, een actueel thema. De dag is een mooie mix van inhoud, ervaren en netwerken tijdens een lekker lunch.

Afbeelding voor Inspiratiedag MZ-professionals
Afbeelding voor Inspiratiedag MZ-professionals
Afbeelding voor Inspiratiedag MZ-professionals
Hulp nodig?

Rieneke kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

Corona gooit roet in het eten?

Op dit moment is het nog onduidelijk of de inspiratiedag voor 2020 doorgaat. We informeren tijdig!

Hieronder treffen jullie een impressie aan van de vorige inspiratiedagen. En tref je een paar downloads aan van de laatste inspiratiedagen.

2019 stond in het teken van medewerkersparticipatie met aandacht voor de participatieladder als werkinstrument en zoomden we in op co-creatie en raadpleging als concrete participatievormen. Met handige tools voor de ambtelijk secretaris.

2018 stond in het teken van omgaan met veranderen. Welke overtuigingen spelen een rol bij onze kijk op veranderen? Hoe beïnvloeden deze overtuigingen het gesprek binnen de OR en met de bestuurder? Hoe kun je als ambtelijk secretaris met die kennis de OR adviseren over inhoud van het gesprek over veranderingen?

2017 was het jaar waarin het begrip “Verbinding” centraal stond. We gingen in op drie niveaus van verbinding binnen de organisatie en keken vervolgens ook naar de rol van de ambtelijk secretaris als ‘verbindingsofficier’.

Afbeelding voor

Afbeelding voor

Afbeelding voor

Afbeelding voor

Rieneke Schouwenaar adviseur en directeur MEDE

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Rieneke staat als adviseur voor je klaar. Ze beantwoordt graag jouw vragen.