Coaching individueel

Samen op weg in je professionele ontwikkeling

Als je wilt groeien in je functie of rol dan kan  individuele coaching je net de juiste tools in handen geven om de stap echt te zetten. Vanuit Mede coachen wij voorzitters, secretarissen en ambtelijk secretarissen in hun rol in de medezeggenschap. En daarnaast coachen wij ook bij vragen rond persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en stress. We werken resultaat gericht en aan het einde van het compacte traject heb je de vooraf geformuleerde doelen bereikt, en meestal ook iets meer!

Afbeelding voor Coaching individueel
Hulp nodig?

Kees kan je verder helpen op het gebied van advies.

Mede omdat..
  • Maatwerk standaard bij ons is
  • 300+ tevreden klanten
  • Binnen 1 werkdag antwoord

Gericht werken aan resultaat

Als professional ben je altijd bezig met je ontwikkeling in de praktijk. Maar wat nou als je iets nieuws moet oppakken of je aanloopt tegen je grenzen? Vaak wordt er dan nagedacht over een training, maar waarom geen coaching?

Coaching is een persoonlijke en resultaatgerichte vorm van begeleiding die inmiddels op veel verschillende terreinen wordt ingezet. Bij MEDE zetten wij coaching in bij individuele vragen die in een vooraf afgestemde tijd kunnen worden aangepakt. Bij coaching werken coach en coachee nauw samen bij het formuleren van de vragen en het vormgeven aan het leertraject. Omdat het een individueel traject is, kunnen er leervormen worden gebruikt die precies aansluiten bij de coachee.

Aanvullende diensten

In een coachtraject maken wij vaak gebruik van de TMA Talenten en Motivatie Analyse. Dit instrument geeft extra inzicht in je talenten en geeft aanknopingspunten voor je verdere ontwikkeling, zowel als persoon als binnen je rol of functie. Naast een uitgebreide rapportage biedt TMA ook een dashboard dat je tijdens het coachtraject kunt zelf kunt gebruiken om verder inzicht en verdieping te krijgen.

De vorm van het coachtraject kunnen wij samen met jou geheel op maat maken. Het kan bestaan uit live gesprekken, een wandeling of creatieve sessie. We kunnen ook gebruik maken van de moderne virtuele middelen en er een blended traject van maken met een combinatie van een online leeromgeving, videogesprekken en live gesprekken.

Waar we dit al eerder hebben gedaan

Inmiddels hebben wij in de loop van de jaren tientallen professionals in zeer uiteenlopende rollen en met uiteenlopende vragen met korte coachtrajecten verder op weg geholpen. We zijn gespecialiseerd in de coaching van OR-voorzitters en ambtelijk secretarissen. Met veel van hen onderhouden wij nog steeds goede contacten.

Onze coaches

Vragen naar aanleiding van onze diensten?

Kees staat als adviseur voor je klaar. Hij beantwoordt graag jouw vragen.