Hoe we dit doen

Hoewel stijlen tussen onze MEDEwerkers verschillen, hebben we een aantal krachtige overeenkomsten. Die noemen we het MEDE-dna.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
betrokken, flexibel en resultaatgericht

We staan direct naast jullie, schakelen snel mee met uw context en focussen op concrete, haalbare resultaten.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
co-creatie

We werken nauw met jullie samen. We komen samen tot een opzet, aanpak. We toetsen of het ook echt voor jullie werkt, bij jullie past.

Afbeelding voor Hoe we dit doen
haalbare én uitdagende voorstellen

We dagen jullie uit om uit jullie comfortzone te komen. Onze voorstellen zijn wel altijd haalbaar: de grootst mogelijke kleine stap!

Afbeelding voor Hoe we dit doen
we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Wij zijn betrouwbaar in onze afspraken en altijd aanspreekbaar.

Samen meer dan 165 jaar ervaring

We werken alleen met mensen die echt weten waar ze het over hebben. Daarom heeft iedere adviseur gemiddeld ruim 20 jaar ervaring in huis. Bij Mede weet je zeker dat je altijd praat met een expert.

Afbeelding voor Samen meer dan 165 jaar ervaring
Afbeelding voor Samen meer dan 165 jaar ervaring
Afbeelding voor Samen meer dan 165 jaar ervaring
Afbeelding voor Samen meer dan 165 jaar ervaring

Wat mensen over ons zeggen

Meer dan 300 klanten zijn trots op wat ze hebben gedaan met de hulp van MEDE. Net als wij trots op hen zijn.

Team medewerkers MEDE

Afspraak is altijd afspraak

“MEDE onderscheidt zich door een aantal zaken. Ten eerste is afspraak altijd afspraak. Daarnaast weten ze bij MEDE zeer goed wat er bij de OR én wat er in de organisatie speelt. Ook de trainer/adviseur kent de eigen grenzen en schakelt waar nodig snel naar andere MEDE-collega’s of andere kennisbronnen.”
Wieteke Droog
Voormalig voorzitter OR

Pragmatisch en resultaatgericht

“In een zeer korte tijd heeft MEDE, in een intensieve samenwerking met HR en de OR, een pragmatische aanpak ontwikkeld die goed aansloot bij ons en onze organisatie. We zijn als medezeggenschap daardoor weer goed in positie gekomen door de professionalisering van onze gesprekken met de achterban. De samenwerking met MEDE heb ik als professioneel en plezierig ervaren en zeer resultaatgericht.”
Wim Oldenhuizing
Voormalig voorzitter OR

MEDE daagt ons uit

“Onze trainer/adviseur daagt ons uit om uit onze comfortzone te komen. Daarbij heeft hij aandacht voor wat de groep als collectief nodig heeft, maar investeert ook nadrukkelijk in individuen in de groep. Hij schakelt naar verschillende stijlen en begeleidingsmethoden. Elke training sluit goed aan bij onze behoefte, ze zijn altijd goed voorbereid en er wordt tijdens de trainingen goed meebewogen bij wat er op dat moment nodig is. MEDE daagt ons uit om ook goed te investeren in de relatie met P&O, directie en managers. We zijn daardoor beter verbonden met de organisatie en onze positie is daardoor versterkt.”
Wieteke Droog
Voormalig voorzitter OR

Resultaat door verbinding

“MEDE traint al geruime tijd onze ondernemingsraad en begeleidt ons ook bij complexe vraagstukken. Met het resultaat in gedachten helpt MEDE/de adviseur de ondernemingsraad om de vertaling te maken naar wat dat in het hier en nu van de raad en de individuen daarbinnen vraagt. Verbinding is in hun werkwijze het sleutelwoord. Door verbinding wordt het team sterker. De kwaliteit van de bijdrage van de ondernemingsraad wordt hierdoor vergroot en de bereikte resultaten zijn daardoor waardevol.”
Sander Kramer
ambtelijk secretaris Aquon

Even sparren?

Is MEDE de geschikte partij is voor jullie? We nodigen je uit om met ons contact op te nemen.

Richard Priem trainer en directeur MEDE
Annette Tas trainer en coach MEDE
Kees Roest trainer MEDE
Annette Tas trainer en coach MEDE