Dit bericht is speciaal bestemd voor ambtelijk secretarissen/medezeggenschapsprofessionals!

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal van jullie mogen begeleiden tijdens jullie loopbaan en hebben wij veel van jullie zien groeien in jullie functie. Van startende ambtelijk secretaris, naar beleidsadviseur, coachend adviseur medezeggenschap en een aantal zelfs al naar adviseur dialoog en participatie. Wij zijn jullie erg dankbaar dat wij daar deelgenoot van mochten zijn.

Vorig jaar hebben we gevierd dat wij 15 jaar leergangen geven voor ambtelijk secretarissen. Toen werd ons gevraagd om jaarlijks zo’n bijeenkomst te organiseren. Daar geven wij heel graag gehoor aan. Daarom organiseren we op 6 oktober 2016 onze eerste Inspiratiebijeenkomst voor medezeggenschapsprofessionals voor en door ambtelijk secretarissen/intern adviseurs medezeggenschap.

creativity-819371_960_720

Het thema van deze inspiratiebijeenkomst is:

vernieuwende medezeggenschap

De laatste jaren is de medezeggenschap in beweging. Dit betekent ook een verandering van werkzaamheden van de ambtelijk secretaris / intern adviseur op de verschillende niveaus (A, B, C en D). Tijdens onze inspiratiebijeenkomst gaan wij hierover graag met jullie aan de slag. Kom ook en laat je inspireren en inspireer anderen.

 

Klik hier om je aan te melden!

Hartelijke groet,

Richard Priem MEDE (rpriem@mede.nl)   en   Stephany Linthorst sl-IMPACT (info@sl-impact.nl)

De leergangen voor intern adviseurs/ambtelijk secretarissen worden uitgevoerd in samenwerkingsverband tussen MEDE en sl-IMPACT, vandaar dat je een reactie kan sturen naar beide mailadressen (rpriem@mede.nl of info@sl-impact.nl)