MEDE

Werken bij MEDE betekent werken in een groeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. MEDE staat voor ‘resultaat door verbinding’. Wij werken met klanten aan goede arbeidsverhoudingen binnen verschillende stadia van ontwikkeling in organisaties. MEDE heeft meer dan 30 jaar ervaring op de markt.

Organisatieadviseur

MEDE zoekt:

Een organisatieadviseur met een flinke dosis ondernemerschap die als specialisatie HR en/of arbeidsrecht heeft en een aantal jaren ervaring heeft binnen een commerciële omgeving.

Dit ga je doen:

Als organisatieadviseur ben je het visitekaartje van MEDE. Je profileert jezelf en jouw collega’s op de markt en bouwt een eigen klantenpakket op. Klanten schakelen je in op vraagstukken gericht op organisatieontwikkeling, het vormgeven en ontwikkelen van medezeggenschap en analyse en beïnvloeden van de arbeidsverhoudingen. Je werkt in een nichemarkt en benut de kansen. Je kunt daarnaast specifiek ingeschakeld worden op reorganisatietrajecten en daarbinnen bijvoorbeeld de totstandkoming van sociale kaders. Je werkt gemakkelijk samen met collega’s op projecten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van MEDE.

Je werkomgeving:

Ons kantoor staat in Zeist en het team bestaat uit 8 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in teamverband samenwerken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel:

Je bent een enthousiast en energiek persoon met academisch werk- en denkniveau. Je hebt een passie voor arbeidsverhoudingen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk tussen verschillende klantcontexten schakelen. Je draagt als vanzelfsprekend bij aan de interne samenhang en ontwikkeling van MEDE.

Ons aanbod

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • werken in een geweldig team;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een goed opleidingsbudget.

 

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer door je brief met CV  naar Editha van de Poll te sturen.

Mailadres: evdpoll@mede.nl of via info@mede.nl

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Richard Priem via rpriem@mede.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.mede.nl