Voor kandidaten en nieuwe OR-leden of voor leden die hun kennis willen opfrissen heeft MEDE een aantal e-learningmodules. Zo hebben we:

  • module voor OR-kandidaten of voor medewerkers die zich kandidaat willen stellen
  • module voor nieuwe OR-leden die basiskennis willen over het OR-werk en de Wet op de Ondernemingsraden
  • module voor gebruik van social media (niet van MEDE zelf, we faciliteren de toegang tot die e-learning)

 

De module voor introductie OR/WOR bieden we ook ‘blended’ aan: ter voorbereiding op een starttraining van een nieuwe of vernieuwde OR, volgen met name de nieuwe OR-leden deze e-learning. Tijdens de training pakken we dan vooral de vragen op die naar aanleiding van de e-learning zijn gerezen.

E-learning: introductie OR en WOR

Via deze handige e-learning module wordt u voorbereid op uw nieuwe rol. De belangrijkste basiskennis leert u in uw eigen tempo! Via uw computer, tablet of smartphone, bekijkt u filmpjes, presentaties en maakt u uw opdrachten/testjes. Via een discussieplatform kunt u met andere deelnemers van gedachten wisselen over wat u bezighoudt.

E-learning voor OR-kandidaten

Voor medewerkers die overwegen zich kandidaat willen stellen, hebben wij een speciale e-learningmodule ontwikkeld! Met korte filmpjes over het OR-werk, onder andere door twee OR-leden die vertellen over hun ervaringen.

E-learning: OR en social media

Als OR houdt je je ogen gericht op de organisatie. Die verandert vaak snel, mede als gevolg van veranderingen in de samenleving. Social media en mediadragers als tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Hoe ga je hiermee om? Door middel van deze e-learningmodule raakt u goed  ingevoerd in de (on)mogelijkheden voor uw ondernemingsraad!