MEDE is nu TMA ® -gecertificeerd. Dat is een mooi resultaat na een forse inspanning die Annette Tas, Nico Siffels, Kees Roest en Marcel Daems hebben geleverd tussen de drukke werkzaamheden met klanten door. We zijn er trots op dat we onze klanten nu nog beter kunnen ondersteunen bij hun ontwikkeling als ondernemingsraadslid, voorzitter en secretaris en ambtelijk secretaris of medezeggenschapsprofessional.

TMA ® professional

MEDE is TMA-gecertificeerdAls TMA-professionals beschikken de vier MEDE-trainers over de kennis en competenties om met een breed scala van TMA-instrumenten te werken, zoals:

 

  • De TMA scan: op basis van uw drijfveren worden uw talenten in kaart gebracht (de basis)
  • Het TMA-competentiepaspoort: welke competenties zijn goed, minder goed, en gemiddeld ontwikkelbaar op basis van uw talenten?
  • De TMA performancematrix: hoe matchen uw talenten met hoe u scoort op de competenties die nodig zijn voor uw rol of functie of die u wilt ontwikkelen?
  • De TMA-teamscan waarmee we gericht kunnen adviseren en begeleiden op teamontwikkeling op basis van talenten en competenties.
  • enzovoorts.

Met deze ontwikkelde HR-instrumenten waar inmiddels vele organisaties mee werken, kunnen we uw ondernemingsraad of individuele leden inzicht geven in wat hen drijft, over welke talenten zij beschikken en welke competenties binnen de context van het OR-team het best ontwikkeld kunnen worden.

 

Teamontwikkeling

Wij kunnen dankzij de TMA-scan uw team helpen de onderlinge samenwerking, het benutten van elkaars talenten en competenties te vergroten. De TMA-scan geeft de individuele teamleden namelijk een onschatbaar inzicht in wat hen werkelijk drijft. Wij kunnen met een hierop geënte teamtraining en/of -coaching hier een vervolg aan geven wat leidt tot een team dat elkaar zeer goed leert kennen, elkaar respecteert en ook ondersteunt in een verdergaande ontwikkeling.

 

Trek in een proeverij?

We kunnen in uw team in een dagdeel op een speelse wijze aan de slag met de drijfveren en talenten van de TMA. Dat doen we met behulp van een kaartspel dat is ontwikkeld op basis van de TMA. Hierdoor maakt uw team op een speelse manier kennis met de taal van de drijfveren en talenten en kunnen we meer uitleggen. Uiteraard doen we dat kosteloos.

Meer weten? Ga naar onze webpagina met meer informatie over de TMA-methode.