e-learning Blended Learning, ofwel in goed Nederlands: gemengd leren. Wat wordt daarmee bedoeld? Met Blended Learning wordt hier bedoeld, dat er een vermenging is van ‘traditionele’ vormen van leren, zoals een training, coaching en praktijkleren met e-learning. E-learning is leren achter de computer of tablet. Meestal met een geheel voor dat doel ontwikkelde module. Vaak zijn deze modules gericht op overdracht en toetsing van inhoudelijke kennis.

 

MEDE is in 2015 gestart met blended learning en heeft enthousiaste reacties van klanten. Zo hebben we een module ontwikkeld “Introductie op de OR en de WOR”, waar nieuwe OR-leden vóór een teamtraining goed voorbereid zijn op de belangrijkste elementen van het OR-werk. Over invloed hebben, over de positie van de OR in de organisatie en de betekenis van de belangrijkste artikelen uit de WOR.

Met filmpjes, presentaties, werkboeken die gedownload kunnen worden en met discussies onderling als methode om opdrachten en ideeën uit te wisselen en optioneel de mogelijkheid om real time te chatten met andere deelnemers of de trainer/coach. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Annette Tas, Richard Priem of Marcel Daems. Stuur ons een email en u krijgt een uitnodiging om een kleine rondgang in onze demo-module.