MEDE

Werken bij MEDE betekent werken in een groeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. MEDE staat voor ‘resultaat door verbinding’. Wij werken met klanten aan goede arbeidsverhoudingen binnen verschillende stadia van ontwikkeling in organisaties. MEDE heeft meer dan 30 jaar ervaring op de markt.

Adviseur - trainer

MEDE zoekt:
Een enthousiaste en ondernemende collega die 3-5 jaar werkervaring heeft als trainers-adviseur en aantoonbare affiniteit heeft met medezeggenschap en arbeidsverhoudingen.

Dit ga je doen:

Als adviseur-trainer ben je het visitekaartje van MEDE. Je profileert jezelf en je collega’s op de markt en bouwt een eigen klantenpakket op in nauwe samenwerking met collega’s. Klanten schakelen je in op vraagstukken gericht op organisatieontwikkeling, het vormgeven en ontwikkelen van medezeggenschap en analyse en beïnvloeden van de arbeidsverhoudingen. Je werkt gemakkelijk samen met collega’s op projecten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van MEDE.

Je werkomgeving:

Ons kantoor staat in Zeist en het team bestaat uit 8 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in teamverband samenwerken bij de klant en op kantoor. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel:

Je bent een enthousiast en energiek persoon met academisch werk- en denkniveau. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt de passie om met klanten zo optimaal mogelijk samen te werken. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk tussen verschillende klantcontexten schakelen. Je draagt als vanzelfsprekend bij aan de interne samenhang en ontwikkeling van MEDE.

MEDE medewerkers

Ons aanbod

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • werken in een geweldig team;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een goed opleidingsbudget.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer door je brief met CV naar Editha van de Poll te sturen.

Mailadres: evdpoll@mede.nl of via info@mede.nl

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Richard Priem via rpriem@mede.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.mede.nl